پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

غیبت معنادار یک عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال

به نظر می‌رسد آنهایی که عنوان کرده بودند پای کار فوتبال ایستاده‌اند تا اوضاع درست شود بیشتر از همه پای منافع خودشان مانده‌اند و با غیبت معنادار، هیات رئیسه را از رسمیت انداختند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۷۰۲

به گزارش راهبرد معاصر اواخر بهمن ماه سال گذشته و زمانی که اعضای هیات رئیسه با هدفی مشترک دست در دست هم دادند تا رئیس فدراسیون را عزل کنند، این امیدواری وجود داشت که آنها با وجود ناآشنایی به فوتبال و کمترین تجربه ای که دارند بتوانند با اتحاد و همدلی امور فوتبال را پیش ببرند اما زمان زیادی نگذشت که منافع شخصی بر منافع فوتبال چربید و اختلاف شدیدی بین اعضای هیات رئیسه به وجود آمد.

هیات رئیسه فدراسیون فوتبال که می تواند از آن به عنوان ضعیف ترین هیات رئیسه تاریخ فدراسیون فوتبال یاد کرد نه تنها اوضاع این رشته پس از عزل رئیس را بهتر نکرد بلکه شرایط را به سمتی برد که اوضاع بحرانی تر از قبل شد.

اختلافاتی که بین اعضای هیات رئیسه به وجود آمد کار را به دفاع از منافع فردی به جای منافع ملی کشاند و چند عضو به دنبال برکناری دبیرکل فدراسیون بودند تا گزینه مد نظر خودشان را وارد فدراسیون کنند.

در این میان مهرداد سراجی مدیرعامل پیشین باشگاه سایپا که دو تیم بزرگ و ریشه دار این باشگاه را به دسته اول فرستاد و یکی از مخالفان اصلی عزیزی خادم بود در مصاحبه ای تاکید کرد که پای منافع فوتبال ایستاده اند. این اظهار نظر در حالی صورت گرفت که سراجی در نشست های چند ماه اخیر فدراسیون و هیات رئیسه حضور نداشته است.

یکی از مهمترین نشست های هیات رئیسه، امروز در محل آکادمی ملی فوتبال برگزار شد و از بین ۸ عضوی که می توانستند در نشست حضور داشته باشند فقط مهرداد سراجی غایب بود تا نشست از رسمیت بیفتد. حتی شهره موسوی هم که در بازداشت به سر می برد به صورت آنلاین در جلسه شرکت کرد اما مهرداد سراجی که قرار بود پای کار فوتبال بایستد به این نشست نیامد.

آنچه اعضای مجمع فدراسیون فوتبال باید بدانند و در نشست روز ۱۰ خرداد لحاظ کنند همین اتفاقات است که نشان می دهد چه کسانی پای منافع فوتبال ایستاده اند و چه کسانی برای مصلحت خودشان رفتار کرده اند.

کلمات کلیدی: فدراسیون فوتبال
ارسال نظر
آخرین اخبار